Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Pel Dia Mundial dels Ocells, ...
 
Dimecres, 14 de setembre de 2016

Pel Dia Mundial dels Ocells, apunta’t a les sessions d’anellament al Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Diumenge 2 d’octubre, tens la possibilitat d’assistir a les activitats organitzades a la Mollera d’Escalarre i a la Seu d’Urgell, per a la celebració d’aquesta Diada Mundial!


Grues

Com cada any, el Parc Natural de l’Alt Pirineu organitza diverses activitats per celebrar el Dia Mundial dels Ocells. La importància dels ocells és desconeguda per  gran part de la població, per això s’organitzen activitats arreu del territori, per apropar el món dels ocells als ciutadans, podent observar diferents espècies ben de prop, conèixer l’interès científic de l’anellament o bé, la importància d’estudiar-los.

Diumenge 2 d’octubre hi han preparades 2 sessions d’anellament, una a cada comarca del territori del Parc. Al Pallars Sobirà, a la Mollera d’Escalarre i a l’Alt Urgell, a la Seu d’Urgell. En ambdues sessions, obertes a tothom, es podrà descobrir la importància de l’anellament, les espècies que viuen dins del territori i les que passen en migració, tot tenint la possibilitat d’observar-les ben de prop, sempre amb el respecte i la delicadesa que es mereixen. 

L’inici de les sessions serà entre les 8 i les 9h del matí, amb una durada aproximada de quatre hores, finalitzant així cap a la una del migdia. Per a inscriure’s a la sessió programada a la Mollera d’Escalarre i per a més informació cal que truqueu a la seu del Parc a Llavorsí. Per a inscriure’s a la sessió programada de la Seu d’Urgell, que tindrà lloc entre el Pont de la Palanca i el riu de Cerc, cal que truqueu al 973351511. 

Cal portar esmorzar, roba còmoda i adient a les previsions meteorològiques. A més, s’aconsella portar prismàtics i guies pel reconeixement dels ocells.

Apunteu-vos a aquesta experiència, segur que us sorprendrà! 

Seu del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Llavorsí: 973622335

Per a inscriure’s a l’activitat de la Seu d’Urgell : 973351511