Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja pots fer la comanda de ...
 
Dimecres, 09 d'agost de 2017

Ja pots fer la comanda de productes per la trobada transfronterera del port de Boet que organitza el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Encomana els productes i rebreu la comanda el dia de la pujada al Port de Boet.


port boet

El Parc Natural de l’Alt Pirineu posa a disposició un qüestionari on line per fer la comanda de productes per la trobada al port de Boet.

Podeu accedir clicant AQUÍ, i trobareu el llistat dels productes que es podrà recollir el dia 26 agost a la 5à Trobada al port de Boet.

Confitures i gelees de muntanya; embotits, patés i carn de porc Gascón; formatges (Tomme des Pyrénées) de llet crua de vaca, cabra o ovella, vi del Pirineu i sabons naturals. Tots aquests són els productes que es poden comprar i es podran encarregar prèviament per tal de rebre la comanda el dia de la Trobada. Una oportunitat única per descobrir i portar a casa el millor de les produccions que poden oferir els dos parcs transfronterers!

Cal que feu la vostra comanda abans de la data límit, el dilluns 21 d'agost, ja que cal estimar el número de mules que necessitarem per pujar les comandes de menjar al Port. El pagament dels productes es realitzarà durant la trobada. Cal que us feu responsables de venir a buscar la vostra comanda, dissabte 26 d’agost, durant Trobada de Port de Boet on pagareu la compra directament als responsables de l’acte mitjançant efectiu.

Per més informació sobre aquesta i les altres sortides, podeu accedir a la novetat web de les trobades transfrontereres del Parc.