Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Surt a concurs públic el ...
 
Dijous, 09 de febrer de 2017

Surt a concurs públic el contracte d'assistència tècnica per als serveis d'informació i educació ambiental als parcs naturals de Catalunya pels anys 2017 i 2018.

La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi natural, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, preveu dos lots destinats al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Un per la comarca del Pallars Sobirà i un segon per la de l’Alt Urgell, a compartir amb el Parc Natural del Cadí – Moixeró.


concurs public

La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, treu a concurs públic els servei d'assistència tècnica per als serveis d'informació i educació ambiental als parcs naturals de Catalunya pels anys 2017 i 2018.

Concretament pel Parc Natural de l’Alt Pirineu hi haurà dos lots, un per la comarca de l’Alt Urgell i un per la del Pallars Sobirà, que comprenen un contracte plurianual pel 2017-2018 i prorrogable el 2019 per cobrir els punts d’informació vinculats als Parcs.

Alhora, el lot inclou la realització de d’activitats d’educació ambiental per escolars, com sortides guiades i tallers a l’aula, vinculades als Parcs Naturals de l’Alt Pirineu i Cadí - Moixeró.

Hi ha termini per presentar la documentació fins el 13 de març de 2017.

Podreu tota la informació al següent enllaç:https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=21251488&reqCode=viewCn&idCap=202144&