Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja teniu disponible el nou ...
 
Dimarts, 08 de novembre de 2016

Ja teniu disponible el nou programa d’activitats de novembre 2016 – febrer 2017 del Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Podeu triar entre diverses activitats de senderisme interpretatiu, visites guiades, exposicions i projeccions, cursos, tallers i jornades!


Agenda activitats Nov 2016 - Feb 2017

Ja podeu informar-vos de tot el que està programat per la temporada tardor-hivern al Parc Natural de l’Alt Pirineu. No us oblideu de participar al IV Concurs de fotografia digital a Instagram Colors de Tardor (fins el 20 de novembre) o de gaudir en família de la tradicional projecció de cinema infantil de Nadal (10 de desembre).

En quant arribi la neu, tindreu la possibilitat de realitzar diverses activitats al medi, així com passejades i ascensions amb raquetes, excursions nocturnes i fins i tot l’opció d’iniciar-se a l’esquí nòrdic, tot descobrint i coneixent l’entorn.

De visites guiades per a descobrir el territori, les tradicions, la història i la natura en teniu un bon grapat. Així com de cursos i tallers, doncs aquesta temporada us trobareu amb interessants opcions pel que haureu d’estar atents, doncs cal inscriure’s amb temps als telèfons que es detallen.

A part de les activitats programades, trobareu com sempre les empreses acreditades pel Parc i els equipaments i centres d’interpretació de l’àmbit del Parc, els quals podeu visitar i participar de les activitats que allà s’hi realitzen.

Podeu descarregar-vos el programa aquí.