Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Una primavera plena ...
 
Dilluns, 06 de març de 2017

Una primavera plena d’activitats al Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Més de 55 activitats de senderisme interpretatiu, fires, cursos, exposicions, visites guiades, etc., es poden trobar al programa d’activitats, que ofereix un munt de recursos pels visitants del Parc Natural de l’Alt Pirineu durant els pròxims mesos.


Portada agenda activitats

L’agenda d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu, torna a fer un recull de totes les activitats de les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats del Parc, així com activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com fires i aplecs, un seguit d’activitats regulars disponibles durant la primavera i també un bon grapat d’activitats pròpies repartides per totes les grans valls del Parc, entre elles, dues activitats per celebrar el dia Europeu dels Parcs, amb una sortida pels voltants d’Os de Civís (27 de maig), i amb la VI Fira de productes del Parc i de l’ovella aranesa (28 de maig). També el Parc celebrarà la VII Fira dels oficis i menestrals de Rialp (3 i 4 de juny), un seminari sobre la valorització dels productes locals (27 i 28 d’abril), un festival de senderisme i com no, les Falles pels volts de Sant Joan, patrimoni de la humanitat de la UNESCO.

Com a novetat molt destacable, es durà a terme el I concurs fotogràfic d’instagram d’Esclat de la primavera, on proposarem un seguit de zones per no perdre’t els millors racons florits del Parc.

Per aglutinar aquesta àmplia oferta, trobareu la informació organitzada en dues cares ben diferenciades:

  • A l’anvers trobareu un apartat on apareixen els equipaments i centres d’interpretació de l’àmbit del Parc. També hi són descrites altres iniciatives d’interès, com els projectes vinculats al turisme familiar Explora el Parc i el Pas de l’Ossa, l’aplicació mòbil sobre el Parc “Deixa’t Guiar”, amb el Quadern de Camp o bé, el joc interactiu sobre el Camí de l’Últim Càtar, “Belibasta”. I finalment, un llistat de les institucions i associacions i les instruccions de funcionament de l’agenda i les activitats.  
  • Al revers podreu consultar tota la informació referent a les activitats seleccionades: com inscriure’s i qui l’organitza, si és gratuïta o de pagament, la dificultat, i el sector del Parc on tindrà lloc.

Esperem que trobeu interessants les propostes, i us ajudin a descobrir el Parc Natural de l’Alt Pirineu i gaudir del seu territori, les seves valls i la seva gent. Apunteu-vos a les activitats del Parc!

Podeu descarregar el programa aquí.