Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Tot el que us cal saber sobre ...
 
Dijous, 06 d'abril de 2017

Tot el que us cal saber sobre el Parc Natural de l’Alt Pirineu per aquesta Setmana Santa

Punts d’informació, tríptics d’informació turística, informació actualitzada específicament a les cartelleres i orientacions de visita al web són algunes de les eines que ofereix el Parc als seus visitants pel període de Setmana Santa de 2017


Pictograma d'informació turística

Arriben les vacances de Setmana Santa i el Parc Natural de l’Alt Pirineu us ofereix tota la informació necessària perquè pugueu gaudir al màxim de la vostra estada al Parc.

S’ha  fet un repartiment massiu de material de difusió, per tal que els allotjaments, refugis, equipaments culturals i oficines de turisme de l’àmbit del Parc, disposin d’informació mitjançant els tríptics i material divulgatiu del Parc Natural. També trobareu renovada la informació present a les nombroses cartelleres del Parc: dades generals i específiques,  com els horaris dels punts d’informació que estaran en funcionament.

El visitant que desitgi preparar prèviament la seva visita al Parc, disposa d’informació completa al web, a la secció VISITEU-NOS.

Cal destacar un cop més els productes que ofereix el parc sobre turisme familiar, com el joc de Belibasta, l’Explora al Parc i el quadern de camp de l’App sobre el Parc.

Per aquests dies de Setmana Santa, dins de l’agenda d’activitats del Parc de març a juny de 2017 trobareu: sortides interpretatives sobre rastres de fauna pel bosc de Viròs, amb raquetes de neu al Pic de l’Orri, excursions a la vall de Cardós i pels voltants de Lladorre, observació astronòmica al bosc, jocs sobre l’Os Bru i presentació del llibre les 4 estacions d’en Bru, tallers d’infusions, herbes i condiments a Araós, jocs pels nens a Castellbò i moltes altres activitats sota reserva prèvia. Un any més, torna a entrar en funcionament l’Esplai i Punt juvenil naturalista al Parc, un espai d’aprenentatge que comprèn trobades els dissabtes de primavera. Podeu consultar totes aquestes activitats a la nostra agenda.

Durant la Setmana Santa, podreu rebre informació de primera mà de dilluns 10 a dijous 13 a la seu del Parc Natural de l’Alt Pirineu a Llavorsí, i del dia 10 al 16 a la Casa dels Parcs Naturals dels Pirineus de la Seu d’Urgell. També rebreu informació als punts d’informació associats al Parc, ubicats al Fornet, Estaon, Montenartró, Llagunes, Comes de Rubió i el Ras de Conques. Més informació sobre la ubicació exacta de tots aquests punts, així com dels horaris habituals, a l’apartat del web, oficines d’informació i turisme.

 

Tot a punt per la vostra visita al Parc, us hi esperem!

Enllaços d'interès pel visitant del Parc per Setmana Santa