Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Nou tríptic informatiu sobre la ...
 
Dimecres, 05 de juliol de 2017

Nou tríptic informatiu sobre la pesca al Parc Natural de l’Alt Pirineu, disponible també per descàrrega a la biblioteca digital!

Ja podeu consultar el nou material que versa sobre la pesca al Parc Natural de l’Alt Pirineu on trobareu tota la normativa i una mapa amb la informació dels trams de pesca. Està també disponible per descàrrega digital, a l’apartat de turisme de la biblioteca digital.


pesca

Ja podeu consultar i descarregar-vos la nova edició del tríptic informatiu de la pesca a l’Alt Pallars, que combina la informació de la normativa general de pesca i la informació específica de cada tram de pesca de l’ordre de vedes del 2017 (Resolució ARP/399/2017) a l’àmbit del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

El tríptic, disponible en tres idiomes (català, castellà i francès) recull la normativa bàsica de l’ordre de vedes, així com un mapa amb tota la xarxa de trams de pesca on es zonifica la tipologia de pesca i els esquers i les captures permeses a cada tram.

Aquest material ha estat editat pel Parc Natural de l’Alt Pirineu i s’ha elaborat en col·laboració amb la Subdirecció General d’Activitats Cinegètiques i de Pesca Continental del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i les societats de pescadors locals.

Si el voleu aconseguir, el trobareu, en format paper, a les oficines del Parc, als establiments que col·laboren en la venda de tiquets i a les oficines d’informació del territori. També us el podeu descarregar en format digital a l’apartat de turisme de la biblioteca digital del nostre web, juntament amb altres materials que us ajudaran a organitzar la vostra visita al Parc Natural de l’Alt Pirineu.