Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja tenim a punt el nou programa ...
 
Dijous, 05 de juliol de 2018

Ja tenim a punt el nou programa d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu per aquest estiu!

Ja és aquí el nou programa d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu per aquest estiu, on trobareu totes les propostes de senderisme interpretatiu, cursos, tallers, activitats de voluntariat, fires i visites guiades que no us podeu perdre!


Portada programa d'activitats juliol-octubre 2018 del Parc Natural de l'Alt Pirineu

El nou programa d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu torna a recollir totes aquelles  propostes que es realitzen dins l’àmbit del Parc, que estan organitzades per les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats pel Parc i que realcen els valors patrimonials del territori. El programa inclou activitats de senderisme interpretatiu, cursos, tallers, jornades, activitats de voluntariat i visites guiades. Així mateix, hi trobareu les marxes, les trobades populars, les fires i els mercats que tenen lloc aquests mesos d’estiu i que també us ajudaran a descobrir el patrimoni del Parc.

Entre aquesta cinquantena d’activitats, us volem destacar: al juliol, la Fira del Ferro Pirinenc a Alins, la Fira del Formatge a Escaló i la Fira de l’Ovella de Llavorsí; a l’agost, la passejada nocturna de la Nit dels Ratpenats i les trobades d’agermanament als Ports de Salau, Tavascan i Boet; i a l’octubre, les sessions d’anellament científic obertes al públic per celebrar el Dia mundial dels ocells.

A banda de les activitats, a l’anvers del programa, hi trobareu les dades de contacte de les entitats organitzadores de les activitats, els equipaments i els centres d’interpretació de l’àmbit del Parc que podeu visitar i els punts d’informació turística.

Per últim, us animem a utilitzar, en la vostra visita al Parc, l’aplicació per a mòbil “Deixa’t Guiar”  i, als més petits de casa, els passaports Explora el Parc i el Pas de l’Ossa, que trobareu als punts d’informació de Llavorsí i la Seu d’Urgell. I no us oblideu de visitar els tallers i obradors dels productors i artesans del Parc! Podeu descarregar-vos la guia mitjançant el codi QR que també trobareu a l’anvers del programa d’activitats.

Esperem que trobeu les propostes interessants i que gaudiu de les valls del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de la seva gent. A què espereu per inscriure-us-hi?