Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > El nou programa d’activitats ...
 
Dimecres, 31 d'octubre de 2018

El nou programa d’activitats per aquesta tardor i hivern del Parc Natural de l’Alt Pirineu ja és aquí!

En el nou programa d’activitats d’aquest hivern del Parc Natural de l’Alt Pirineu, segur que hi trobeu l’activitat que estàveu buscant! Serà una activitat de senderisme interpretatiu? O una de voluntariat? Potser una visita guiada...


Portada programa d'activitats novembre 2018-febrer 2019 del Parc Natural de l'Alt Pirineu

El programa d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu consta de totes aquelles propostes organitzades per les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats pel Parc, que es realitzen en el seu àmbit i que en realcen els seus valors.

El programa d’hivern d’enguany recull les activitats de senderisme interpretatiu, jornades, activitats de voluntariat, visites guiades i projeccions que tindran lloc des de novembre d’aquest any a febrer de l’any vinent. Entre totes aquestes activitats, us volem destacar la Jornada de Transferència Tecnològica sobre les cremes controlades, la tradicional projecció de Nadal de cinema infantil i la Fira de Tardor de Sort, on el parc tindrà parada.

A banda de les activitats, a l’anvers del programa, hi trobareu les dades de contacte de les entitats organitzadores de les activitats, i els equipaments, els centres d’interpretació i els punts d’informació turística que podeu visitar en l’àmbit del Parc.

Per últim, us animem a utilitzar, en la vostra visita, l’ aplicació per a mòbil “Deixa’t Guiar” i, als més petits de casa, els passaports Explora el Parc i el Pas de l’Ossa, que trobareu als punts d’informació de Llavorsí i la Seu d’Urgell. I si voleu completar la vostra visita, no us oblideu de passar pels tallers i obradors dels productors i artesans del Parc!

Esperem que trobeu les propostes interessants i que gaudiu de les valls del Parc Natural de l’Alt Pirineu i de la seva gent.