Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Ja ha arribat la primavera, i ...
 
Dimecres, 05 d'abril de 2017

Ja ha arribat la primavera, i comença l’espectacle florit dels paisatges del Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Veniu a descobrir els paisatges florits del Parc i gaudireu amb tots els sentits, d’aquests paisatges espectaculars tenyits pels colors de la primavera. Compartiu el que veieu a Instagram i participeu en el concurs de fotografia digital sobre el Parc.


prat florit

Ja és primavera, la temperatura esdevé més càlida, comença a marxar la neu i floreixen els paisatges del Parc Natural de l’Alt Pirineu, amb una catifa de flors de desenes d’espècies, que ompliran de colors durant les pròximes setmanes els paisatges del Parc. Un mosaic de colors i olors que captiven el visitant, oferint una escala cromàtica única i que us convidem a contemplar-ho de ben a prop.

La gran diversitat d’espècies de flora present als diferents ambients del Parc, el fan un lloc idíl·lic per a gaudir dels paisatges primaverals. A l’apartat “Esclat de la Primavera” del web del Parc us oferim recomanacions i propostes, per tal que tothom qui vulgui gaudir del Parc en aquesta època de l’any en pugui conèixer els racons més atractius. El visitant hi trobarà els millors indrets per anar, així com les dates més adients per visitar-los, en funció de la intensitat florística. Aquest contingut també és una guia per saber quins són els itineraris o equipaments de visita que permeten gaudir-ne, i conté altres propostes per conèixer a fons l’essència d’aquesta època de l’any al Parc Natural.

Paral·lelament, presentem el primer Concurs de Fotografia Digital a Instagram, amb l’objectiu de convidar a tothom a descobrir i compartir a través de la fotografia, els valors de conservació i bellesa dels paisatges florits de l’espai natural. Per participar en el concurs caldrà ser seguidor del compte Instagram @pnaltpirineu. Seran vàlides les fotografies realitzades a l’àmbit del Parc Natural que incloguin les etiquetes #pnaltpirineuesclatprimavera2017 i #pnaltpirineu i que hagin estat penjades entre el 5 d’abril i el 15 de juliol de 2017. És important per participar, complir els requisits detallats a les bases del concurs, pel que us proposem que les consulteu clicant aquí.

La primavera és un moment únic per visitar el Parc. Després del repòs hivernal de la flora i fauna, aquests mesos l’activitat és frenètica, tot retorna a la vida i s’omple de colors i d’abundància d’aigua. Un regal per tots els sentits, on de ben segur viuràs una gran experiència.

Exploreu l’esclat de la primavera aquí i veniu a descobrir-ho en directe!