Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Un estiu farcit d’activitats al ...
 
Dissabte, 01 de juliol de 2017

Un estiu farcit d’activitats al Parc Natural de l’Alt Pirineu!

Més de 80 activitats de senderisme interpretatiu, fires, cursos, exposicions, visites guiades, etc., es poden trobar al programa d’activitats, que ofereix un munt de recursos pels visitants del Parc Natural de l’Alt Pirineu durant els pròxims mesos.


agenda jul-oct 2017

L’agenda d’activitats del Parc Natural de l’Alt Pirineu, torna a fer un recull de totes les activitats de les empreses i associacions que compten amb guies-interpretadors acreditats del Parc, així com activitats populars vinculades als recursos naturals del territori, com fires i falles, un seguit d’activitats regulars disponibles durant l’estiu i la tardor i també un bon grapat d’activitats pròpies repartides per totes les grans valls del Parc, entre elles, la celebració de la Nit dels Ratpenats i la jornada sobre gastronomia del bolet i exposició micològica.

Destacables també són les trobades organitzada pel Parc, al Port de Tavascan (19 d’agost) i al Port de Boet (26 d’agost), entre altres organitzades per altres ens.

Per aglutinar aquesta àmplia oferta, trobareu la informació organitzada en dues cares ben diferenciades:

  • A l’anvers trobareu un apartat on apareixen els equipaments i centres d’interpretació de l’àmbit del Parc. També hi són descrites altres iniciatives d’interès, com els projectes vinculats al turisme familiar Explora el Parc i el Pas de l’Ossa, l’aplicació mòbil sobre el Parc “Deixa’t Guiar”, amb el Quadern de Camp o bé, el joc interactiu sobre el Camí de l’Últim Càtar, “Belibasta”. I finalment, un llistat de les institucions i associacions i les instruccions de funcionament de l’agenda i les activitats.  
  • Al revers podreu consultar tota la informació referent a les activitats seleccionades: com inscriure’s i qui l’organitza, si és gratuïta o de pagament, la dificultat, i el sector del Parc on tindrà lloc.

Esperem que trobeu interessants les propostes, i us ajudin a descobrir el Parc Natural de l’Alt Pirineu i gaudir del seu territori, les seves valls i la seva gent. Apunteu-vos a les activitats del Parc!

Podeu consultar l'agenda d'activitats en el següent enllaç: