Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Agost al Centre de Natura de ...
 

Agost al Centre de Natura de Cova Avellanes

 
Afegeix al calendari de Google
 

Xerrades, sortides i activitats infantils organitzades pel Parc Natural dels Ports amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Port, el Cos d'Agents Rurals i l'Ajuntament de Roquetes.

Cova Avellanes. Centre de Natura

Del 4 al 31 d’agost, el Parc Natural dels Ports, junt amb l’Associació de Veïns del Port, els Agents Rurals i l’Ajuntament de Roquetes organitzen 4 activitats per a xiquets i xiquetes i 3 xerrades i sortides obertes a tothom que es faran al Centre de Natura de Cova Avellanes. 

XERRADES i SORTIDES

Dissabte 4 agost | 17.30 h – 19.30 h
Plantes protegides del Parc. Xerrada i passejada per l’entorn per conèixer la flora d’interès i les actuacions que es duen a terme per preservar-les. A càrrec de Marc Aixarch, ambientòleg.

Divendres 10 agost | 19 h – 20 h
Les tasques de la Brigada del Parc. Xerrada sobre les tasques que realitza la Brigada del Parc. A càrrec d’Enric Ferré, tècnic del PN  dels Ports.

Dissabte 25 agost | 10 h – 13 h
Boscos madurs del Parc. Xerrada introductòria i passejada per conèixer els boscos de Cova Avellanes. A càrrec de Josep Sabaté, tècnic del PN dels Ports.

ACTIVITATS PER A XIQUETS I XIQUETES

Dilluns 6 agost | 10 - 13 h
Detectius del bosc. Descoberta dels animals de l’entorn a través dels seus rastres. A càrrec d’iProjecta, concessionària de serveis d’Educació Ambiental del PN dels Ports. Inscripcions:  977 500 845 | info.pnportsbaixebre@gencat.cat

Dimarts 7 agost | 10 - 13 h
Fem caixes niu. Taller per construir caixes niu i/o refugis per a ratpenats. Els menors poden estar acompanyats d’un adult. A càrrec del Cos d’Agents Rurals

Dilluns 20 agost | 10 - 13 h
Moixons dels Ports. Taller per fer mòbils d'ocells dels Ports. A càrrec d’iProjecta, concessionària de serveis d’Educació Ambiental del PN dels Ports. Inscripcions:  977 500 845 | info.pnportsbaixebre@gencat.cat

Divendres 31 agost | 10 - 13 h
Gimcana forestal i de fauna. Matí de jocs diversos sobre la fauna i els boscos. A càrrec del Cos d’Agents Rurals.

 

LLOC
Centre de Natura de Cova Avellanes
40.791793, 0.309215
goo.gl/maps/SbT3CM1iTSQ2 

 

 
 
Quan

Data:  04.08.2018 - 31.08.2018

 
Avisos

Activitats obertes a tothom | Places  limitades | Les activitats poden ser anul·lades el mateix dia degut a les condicions meteorològiques o al perill d’incendis segons el Pla Alfa.

Deixar els vehicles a l’aparcament de l’àrea de Cova Avellanes, a 3 minuts caminant fins al Centre de Natura.

 
 
No hi ha informació relacionada

Activitats gratuïtes

Parc Natural dels Ports amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Port, el Cos d'Agents Rurals i l'Ajuntament de Roquetes