Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Raquetes amb seguretat
 

Raquetes amb seguretat

 
Afegeix al calendari de Google
 

Aprenem els secrets de la neu i la tècnica de progressió

Raquetes

Descobrir el medi natural i cultural que ens envolta és l’objectiu principal dels itineraris amb els guies interpretadors. Recordeu que cal efectuar la reserva prèvia als telèfons de contacte ja que les places són limitades. Consulteu descomptes especials per a grups, nens i jubilats.

A la web del Parc trobareu la descripció corresponent a cadascuna de les activitats i la referència de l’empresa, associació o ens local responsable, tant de l’organització com de la informació i inscripcions, quan s’escaigui. Les activitats poden ser anul·lades per condicions meteorològiques adverses o altres factors que ho justifiquin. El Parc no es fa responsable de les activitats en què no figuri com organitzador directe. Els preus no inclouen les tarifes de transport o altres serveis. Aquest programa d’activitats es pot veure modificat parcialment i, per tant, està subjecte a canvis.

 
 
Quan

Data:  05.01.2019 - 05.01.2019

 
On

Sortida des de la Casa del Parc d'espot

c/ Sant Maurici, 5

25597 Espot

Telèfon: 973624036

Fax: 973624036

Correu electrònic

Pàgina web

 
No hi ha informació relacionada

Consulteu el preu de l'activitat així com la possibilitat de llogar raquetes de neu i bastons a la casa del Parc d'Espot

Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici :  http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/aiguestortes