Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Delta Birding Festival
 

Delta Birding Festival

 
Afegeix al calendari de Google
 

Els propers dies del 21, 22 i 23 de setembre torna el Delta Birding Festival, l’únic festival ornitològic que se celebra a Catalunya

logo_dbf

El Delta Birding Festival ofereix un programa d’activitats ampli i atractiu amb conferències, cursos, tallers, concursos, etc. acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per als ornitòlegs i per a la gent que gaudeix de la natura en general.

El 2018 serà la cinquena edició de l’únic festival ornitològic que es celebra a Catalunya. A més, continua essent l’únic festival a l’estat espanyol que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes relacionats amb l’estudi i la conservació dels ocells i la natura i el que més visitants estrangers rep. En aquesta edició destinarem aquesta aportació econòmica a l’estudi de les rutes migratòries de la tórtora comuna o europea (Streptopelia turtur).

El festival ha assolit un gran prestigi entre els ornitòlegs per la categoria dels seus ponents, de reconegut de prestigi internacional, pel gran nombre d’activitats programades com ara sortides en vaixell, visites a alguna de les reserves integrals del Delta, tallers, etcètera  i per la gran quantitat d’expositors, destacant la gran participació de les principals marques d’òptica i fotografia i un gran nombre d’estands de productes i serveis.

El Parc Natural dels Ports hi estarà present compartint estand amb el Parc Natural del Delta de l'Ebre. Veniu a veure'ns!

Més informació:  www.deltabirdingfestival.com 

 
 
Quan

Data:  21.09.2018 - 23.09.2018

 
 No hi ha informació relacionada
    No hi ha informació relacionada