Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Estirem lo Fil!
 

Estirem lo Fil!

 
Afegeix al calendari de Google
 

Descobreix l'Ecomuseu dels Pastors de la Vall d'Àssua d'una manera diferent i aprèn a treballar el feltre de la llana de les ovelles xisquetes

Estirem lo fil

Descobrir el medi natural i cultural que ens envolta és l’objectiu principal dels itineraris amb els guies interpretadors. Recordeu que cal efectuar la reserva prèvia als telèfons de contacte ja que les places són limitades. Consulteu descomptes especials per a grups, nens i jubilats.

A la web del Parc trobareu la descripció corresponent a cadascuna de les activitats i la referència de l’empresa, associació o ens local responsable, tant de l’organització com de la informació i inscripcions, quan s’escaigui. Les activitats poden ser anul·lades per condicions meteorològiques adverses o altres factors que ho justifiquin. El Parc no es fa responsable de les activitats en què no figuri com organitzador directe. Els preus no inclouen les tarifes de transport o altres serveis. Aquest programa d’activitats es pot veure modificat parcialment i, per tant, està subjecte a canvis.

 
 
Quan

Data:  08.12.2018 - 08.12.2018

 
On

Ecomuseu dels Pastors de la Vall d'Àssua

Escoles de LLessui, s/n

25567 Llessui

Telèfon: 973 621 798

Fax: 973 621 803

Correu electrònic

Pàgina web

 

Activitat de mig dia

Consulteu el preu de l'activitat amb l'Ecomuseu dels Pastors de la Vall dÀssua

Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici :  http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/aiguestortes