Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Cap de setmana al Parc Natural ...
 

Cap de setmana al Parc Natural dels Ports

 
Afegeix al calendari de Google
 

Aquesta és una de les activitats del programa anual del "Visc entre volcans", d’activitats coorganitzades amb les entitats socioculturals del Parc Natural per conèixer els indrets i valors del Parc Natural i altres espais naturals.

DSC_0967-1_pont foradat_250
Fotografia de les muntanyes dels Ports i del Pont Foradat.Autor: Victor Reverter. 2018

Programa

Dissabte, 29

7.00 hores: sortida amb autocar des de la marquesina de davant del Parc Nou (Olot). A les 7.15h, es farà parada a la marquesina més propera als túnels de Bracons. 

La sortida anirà a càrrec de Laura Fernández, educadora de TOSCA, Serveis Ambientals d’Educació i Turisme i de Víctor Reverter, guía dels Ports, de l’empresa Arabogues de la Sènia.

Cal portar esmorzar i dinar del primer dia, la resta d’àpats estan inclosos en el preu. Es farà nit a l’hostal el Boixar que inclou la mitja pensió i l’habitació a compartir. En arribar a Fredes es farà un itinerari circular d’uns 11km fins al Tossal del Rei amb el guia local.


Diumenge, 30

Itinerari guiat d’uns 14km: sortida a peu des de Boixar-GR7-mas de l’Hostalet-GR7-barranc de la Pasquala-Fredes-camí vell de Fredes-portell de l’Infern-mas de Joan-embassament d’Ulldecona-pista fins al pont, on hi haurà l’autocar que ens portarà fins al restaurant Molí de l’Abad i fer el menú de comiat.

Està previst arribar a Olot cap les 19h.        

 
 
Quan

Data:  29.09.2018 - 30.09.2018

Dissabte 29 i diumenge 30 de setembre de 2018

 
 
No hi ha informació relacionada

Preu del cap de setmana: 120€ (inclou: desplaçament amb autocar, guia-local, mitja pensió a l’hostal.alberg el Boixar i menú comiat al restaurant Molí de l’Abad).

Reserva de plaça amb paga i senyal del 50% abans de dimecres 12 de setembre als coorganitzadors. Places limitades a 35 persones i es farà si hi ha un mínim de 25 persones.

+ Informació
Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Tel. 972 268112
de 10 a 14h
(de dimarts a diumenge)

Coorganitzen: Centre Excursionista d’Olot (CEO), Grup Excursionista Cultural i Alpinista (GECA) i Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa :  http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/garrotxa