Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Celebra efemèrides ambientals ...
 

Celebra efemèrides ambientals amb les biblioteques de Catalunya: Any 2018

 
Afegeix al calendari de Google
 

L'Eficiència energètica, la Setmana de la natura, l'Alimentació i l'agrobiodiversitat i el Voluntariat ambiental són les 4 efemèrides ambientals que els centres de documentació de DocAmbCat proposem de celebrar per aquest 2018

2018EfeAmbCat_250

Per quart any consecutiu, les biblioteques ambientals de Catalunya, de la xarxa DocAmbCat, celebrem 4 efemèrides ambientals, tant per fer conèixer el contingut ambiental de les nostres biblioteques com per transmetre més consciència ambiental, i aquest any encara més, perquè volem ser agens actius en la difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU. És per això, que hem escollit com a dates: El Dia Mundial de l'Eficiència Energètica (5 de març), la Setmana de la Natura (del 24 de maig, Dia dels Parcs, al 5 de juny, Dia del Medi Ambient), el Dia Mundial de l'Alimentació i l'Agrobiodiversitat (16 d'octubre) i el Dia Internacional del Voluntariat (Ambiental)(el 5 de desembre).

Algunes activitats poden ser:

  • Fer exposició de materials a les mateixes biblioteques o fer intercanvis amb altres biblioteques i arxius.
  • Deixar biblioteques mòbils temàtiques a escoles, associacions, organismes...
  • Fer difusió i recomanació d’estudis de recerca, de bones pràctiques, d’associacions i entitats que treballen sobre la temàtica. 
  • Regalar publicacions als usuaris que vénen a consultar.
  • Interactuar amb els usuaris en sala, a través del correu-e o les xarxes socials, per resoldre dubtes gràcies a la col·laboració d'algun expert, per recomanar llibres o materials didàctics sobre la matèria, etc.
  • Ampliar els continguts relacionats amb la matèria a la web de la institució i a Viquipèdia.

I com a novetat d'aquest 2018, la Xarxa de Custòdia del Territori i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya donaran suport a les activitats de la #SetmanaNatura de les biblioteques properes a parcs naturals.

Confiem en la màxima col·laboració de les biblioteques i sobretot la bona rebuda dels nostres usuaris. Us esperem!

 
 
Quan

Data:  05.03.2018 - 05.12.2018

 
On

Catalunya

Pàgina web

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada