Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Convocada una nova edició del ...
 

Convocada una nova edició del curs “Bon coneixedor de la Garrotxa” (abans guia del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa)

 
Afegeix al calendari de Google
 

La formació que s’imparteix és l’essencial per tenir un bon coneixement de la comarca i per tant per poder desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure a la Garrotxa.

Croscat2_sau_250
Paisatge al voltant del Volcà del Croscat. Foto: Pep Sau(CDPNZVG)

Per acreditar-se com a “Bon coneixedor de la Garrotxa” cal haver fet aquesta formació i superar una prova. Aquest requisit és imprescindible per a realitzar activitats educatives del Parc Natural i poder portar grups organitzats a l’Espai Museístic del volcà del Croscat, i és independent d’altres titulacions com les de guia turístic, educador o monitor de lleure.

El curs que començarà el dimarts 12 de setembre i finalitzarà el dissabte 21 d’octubre, es realitzarà a la FES d’Olot (carrer Fontanella, 3). 

Un cop realitzats els mòduls programats es podrà optar a la prova de “Bon coneixedor de la Garrotxa” (abans guia del PNZVG). Tant l’examen com l’expedició del títol de “Bon coneixedor de la Garrotxa” va a càrrec del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Els mòduls programats són:

  • Gestió del Territori
  • Geologia i Vulcanisme de la Garrotxa
  • Ambients Naturals de la Garrotxa
  • Geografia, Població, Història i Cultura de la Garrotxa

I les següents sessions:

  • Sessió de conducció de grups organitzats al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
  • Visita a instal·lacions ambientals
  • Sessió de repàs del curs i funcionament de l’examen
  • Sortida de camp de repàs i aclariment de dubtes

 

 
 
Quan

Data:  12.09.2017 - 21.10.2017

 
On

FES Olot

c.Fontanella, 3

17800 Olot

 
No hi ha informació relacionada

El curs, de 77 hores de durada, té un preu de 325 € per al públic en general, i de 292.5 € per als associats de Turisme Garrotxa. El termini d'inscripcions és el 4 de setembre.

La formació que s'imparteix és l'essencial per tenir un bon coneixement de la comarca i per tant per poder desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure a la Garrotxa.

Més informació:

Fundació d’Estudis Superiors d’Olot Can Monsà , C/ Joan Pere Fontanella, 3 d’Olot, tel. 972 26 21 28, correu de contacte mfontaniol@olot.cat.

    No hi ha informació relacionada

Organitzat per la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, Turisme Garrotxa i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa :  http://fes.olot.cat/que-fem/cursos/curs-bon-coneixedor-de-la-garrotxa-antic-curs-de-guia-del-parc-natural-de-la-zona-volcanica-de-la-garrotxa-curs-complet-edicio-2017/