Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Educació ambiental, Aigua, ...
 

Educació ambiental, Aigua, Parcs, Animals i Turisme Sostenible: efemèrides ambientals que celebrarem algunes biblioteques catalanes el 2017

 
Afegeix al calendari de Google
 

A Catalunya hi ha més de 850 biblioteques públiques, especialitzades, universitàries, escolars... i més de 135 tenen fons específic sobre temes ambientals.

EfeAmbCat2017

Després del balanç positiu de l’experiència dels dos últims anys, aquest 2017 es proposen novament 4 efemèrides per celebrar en l’àmbit documental ambiental: 26 de gener (Dia de l'Educació Ambiental), 22 de març (Dia de l'Aigua), 24 de maig (Dia Europeu del Parcs) i 4 d'octubre (Dia Mundial dels Animals). A més, algunes biblioteques també celebrarem una cinquena efemèride: l'Any Internacional del Turisme Sostenible.

Qualsevol biblioteca, arxiu o centre de documentació que disposi de fons documental d'aquestes matèries pot participar en aquesta iniciativa amb 3 accions:

  • Penjant el cartell anunciador annex a aquesta pàgina.
  • Programant alguna acció per potenciar l'efemèride (per exemple realitzar una exposició documental sobre la matèria al mateix centre, un intercanvi de materials entre biblioteques, una activitat relacionada, incorporar nous continguts a la Viquipèdia relacionats amb l'efemèride que se celebra...)
  • Situant la biblioteca i posant l'activitat al Google maps

Esperem la màxima complicitat de les nostres institucions, la col·laboració de les biblioteques i sobretot la bona rebuda dels nostres usuaris.

 
 
Quan

Data:  26.01.2017 - 04.11.2017

 
On

Catalunya

Pàgina web

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada