Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Cap de Creus  > Visiteu-nos  > Accés al Parc
 

Accés al Parc

L'espai protegit està format pel territori de vuit municipis. Tots delimiten el Parc i, per tant, s'hi pot entrar per qualsevol dels municipis.

En cotxe: per l'autopista AP-7, de Barcelona a la Jonquera agafem la sortida número 4 (Figueres Sud), i de la Jonquera a Barcelona agafem la sortida número 3 (Figueres Nord). Des de Figueres seguim les indicacions que ens duen a Llançà o bé a Roses.

Per la carretera A-2, de Barcelona a la Jonquera, anem fins a Figueres, i després agafem l'A-26 de Figueres a Llançà o bé la C-260 de Figueres a Roses.

Si anem en ferrocarril: agafem la línia Barcelona-Portbou. Només dos dels vuit municipis del parc tenen parada: Llançà i Vilajuïga.

Si anem amb autobús: agafem les línies que des de Figueres arriben a les poblacions del Parc Natural, de la companyia Sarfa.

Per arribar als punts d'informació del Parc Natural:

Centre d'Informació del Palau de l'Abat: situat al monestir de Sant Pere de Rodes, que té accés des dels municipis de Vilajuïga i el Port de la Selva.

Punt d'Informació de l'Espai Cap de Creus: des de Cadaqués anem seguint les indicacions que ens porten al far de Cap de Creus. El punt d'informació es troba situat dins de l'edifici del far.

Centre d’Informació  de Tudela: Carretera de Cadaqués al Far de Cap de Creus (Cadaqués).

Centre d’Informació de Mas Ventós: Carretera de Vilajuïga al Monestir de Sant Pere de Rodes (Port de la Selva).

Data d'actualització: 15.09.2009