Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Serveis turístics

Refugi de la Restanca
Refugi de la Restanca
Les quatre comarques que envolten el Parc (l'Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i la Val d'Aran) són una destinació de fama reconeguda per als amants del turisme de natura i aventura. A l'exterior del Parc trobareu una àmplia oferta de serveis turístics: allotjament, restauració i empreses de turisme actiu.

Malgrat que el Parc Nacional sigui l’indret més conegut pels senderistes, cada comarca ofereix altres opcions per a passejar, seguint una extensa xarxa de camins tradicionals, avui en dia recuperats per a usos turístics. Sobretot a l’hivern, quan la neu dificulta l’accés al Parc, aquests camins ofereixen una alternativa molt recomanable. Als webs de turisme de la comarca que trieu per la vostra propera visita al Parc podeu trobar molta informació al respecte.

L'accessibilitat és un dret que implica la real possibilitat d'una persona d'ingressar, transitar i romandre en un lloc, de manera segura, confortable i autònoma. Això implica que les barreres d'entorn físic han de ser suprimides. Degut a aquesta universalitat i poder garantir l’accès als espais naturals protegits a tots els segments de la població, des del Parc s’ha elaborat un tríptic informatiu sobre equipaments del Parc així com allotjaments turístics que presenten instal•lacions adaptades i accesibles a tothom. També us recomanem que consulteu la web Turisme accesible per a més informació.

Data d'actualització: 03.09.2009