Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Activitats de natura

Visita guiada
Visita guiada
Els ecosistemes d’alta muntanya tenen un atractiu especial per als amants de la natura. La seva flora i fauna són molt diferents de la resta del país i moltes espècies destaquen per la seva raresa i exclusivitat.

Molts estudiosos i aficionats a l’observació de la natura són atrets per aquestes espècies. Cal saber però que, en un parc nacional, l’estricta protecció de les espècies passa per davant de la curiositat dels visitants i que cal conèixer i complir la normativa de protecció.

Visites guiades

La millor manera de descobrir els secrets naturals del Parc és deixar-vos acompanyar pels guies interpretadors del Parc. En el decurs d'aquests itineraris guiats, aptes per a tothom, us mostraran un munt de curiositats sobre la història, la geologia, la flora i la fauna del Parc.
Moltes empreses de turisme actiu ofereixen activitats de descoberta de la natura. Al lloc web de l'Associació de Guies del Parc, podeu cercar empreses que ofereixen els serveis de guies interpretadors reconeguts i titulats pel Parc Nacional.

El Parc Nacional també edita un calendari d’activitats propi que podeu consultar en aquesta mateixa web. Per a més informació i reserves cal que us poseu en contacte amb les cases del Parc de Boí i Espot, o  amb als centres d'informació de Llessui i de Senet.

Consulteu les properes activitats previstes.

Data d'actualització: 03.09.2009