Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Activitats de lleure

Senderisme familiar
Senderisme familiar
Taxis d'Espot i de Boí
Taxis d'Espot i de Boí

Per a les persones que busquen activitats més relaxades, hi ha algunes opcions de transport públic que pot facilitar-los l'accés a l'interior del Parc i així poder arribar més amunt, on el paisatge cada cop és més espectacular:

A Boí i a Espot, el servei de taxis 4x4 ofereixen durant tot l’any, mentre la neu ho permeti, un servei tipus llançadora fins als paratges del planell Aigüestortes o a l’estany de Sant Maurici.  Un cop allà, teniu tot el temps que desitgeu per anar més amunt, consulteu els horaris de tornada.

A la Val d'Aran, durant els mesos d'estiu, un servei discrecional de transport públic a les riberes d'Aiguamòg i Valarties facilita l'accés a peu als refugis de Colomèrs i Era Restanca, respectivament.
A la vall Fosca, entre juliol i setembre, un telefèric comunica l'embassament de Sallente amb l'estany Gento, punt de sortida d'algunes excursions molt interessants.

Encara que cal estar mínimament en forma per enfrontar-se a algunes caminades, segur que als fulletons d’itineraris que el Parc edita, trobareu alguna proposta adient. Al planell d’Aigüestortes es pot fer una passejada molt assequible en poc més de mitja hora. Des de l’estany de Sant Maurici el camí de la cascada de Ratera es pot fer en aproximadament mitja hora de pujada, amb algun tram amb un cert desnivell.

Les activitats de natura amb l’acompanyament dels guies interpretadors, també són una bona opció per gaudir de  la natura. Consulteu l’agenda d’activitats.

Recordeu que el Parc es troba cobert de neu bona part de l’any (ben bé de finals de novembre fins a principis de maig) i que aquest fet pot dificultar molt l’accés al Parc.

Data d'actualització: 03.09.2009