Accés al contingut Accés al menú de la secció
Parcs de Catalunya  > Aigüestortes i Estany de Sant Maurici  > Visiteu-nos  > Guia de visita  > Què s'hi pot fer?  > Activitats i esdeveniments culturals
 

Activitats i esdeveniments culturals

Figura dr xollador
Ecomuseu dels Pastors (Llessui)
Els pobles de la zona d’influència del Parc han sabut conservar un ric patrimoni històric i cultural molt ben integrat en uns paisatges privilegiats. A cada comarca hi ha un munt de coses per conèixer, un munt d’activitats on participar.
Podeu consultar els llocs web que teniu aqui al costat per a saber-ne més.Per a més detalls de les activitats organitzades pel Parc Nacional, consulteu l'agenda d'activitats.

Als llocs web dels ajuntaments del Parc Nacional també hi trobareu l'oferta cultural que ofereixen.

En els centres d’informació del Parc també es poden visitar diferents exposicions amb temàtica variada:

- Exposició permanent «El poblament dels Pirineus i les adaptacions a l'alta muntanya», Casa del Parc, Boí.
- Exposició permanent «Els tres móns del Parc: la roca, l'aigua i la vida», Casa del Parc, Espot.
- Exposició permanent sobre el cicle anual dels pastors d’ovelles als Pirineus,  Ecomuseu dels Pastors de la Vall d'Àssua, Llessui.
- Exposició permanent «L'evolució de la relació entre l'ésser humà i els animals», Centre d'Informació La Serradora, Senet.
- Exposició permanent «El món de l'aigua», Centre d'Informació d'Estany Gento, la Torre de Cabdella. Oberta només a l’estiu.

Existeix la possibilitat de fer visites guiades a aquestes exposicions, adequades sobretot per a grups organitzats, consulteu el fullet informatiu dels centres d'informació on trobareu els seus telèfons de contacte i on  podreu informar-vos sobre aquestes visites.

A més, les cases i els centres d'informació del Parc organitzen activitats durant tot l'any: itineraris guiats, cursos, exposicions, concursos de dibuix i fotografia, conferències, projeccions de pel·lícules i audiovisuals, etc.

Per a més detalls de les activitats organitzades pel Parc Nacional, consulteu l'agenda d'activitats.

Data d'actualització: 03.09.2009