Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Memòria anual

Anualment es presenta al Parlament la memòria exhaustiva de les actuacions portades a terme al Parc Nacional per a descriure les seves activitats tant a nivell intern com extern.

En aquests documents podreu trobar estadístiques de visitants, dades sobre projectes de recerca, publicacions i tot allò que anualment es realitza al Parc.

D'altra banda també podeu consultar les Memòries d'actuacions resumides que el Parc publica amb la finalitat d'una major difusió de la gestió efectuada.


Memòria del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Aquestes memòries recullen de forma exhaustiva tota l'activitat duta a terme pel Parc al llarg de l'any: itineraris, projectes de recerca, obres de manteniment, exposicions.

Anualment es presenta la memòria al Patronat del Parc per a la seva aprovació i finalment es presenta al Parlament de Catalunya.

Memòria d'actuacions resumida

Aquestes memòries són versions resumides de la Memòria anual que s'envia al Parlament. La seva difusió pública a organismes, entitats afins i subscriptors de la revista del Parc ajuda a donar a conèixer millor la gestió efectuada al llarg de cada any.


Data d'actualització: 09.08.2018